Mot nya mål

Hej alla glada!
Det var länge sedan jag uppdaterade med ett blogginlägg då inspirationen börjat försvinna och tiden springer då lätt iväg. Tyvärr har jag heller inte fortsatt att hålla mig borta helt från socker på samma sätt som jag gjort tidigare. Den skillnad jag dock kan märka idag jämfört med hur det var för några månader sedan så tänker jag idag fortfarande mer på vad det är jag äter och är mer medveten om vad det är jag stoppar i mig.

I och med att jag idag inte håller mig borta från socker på samma sätt började jag för ett tag sedan fundera på vad jag skulle göra med bloggen istället. Jag skulle tycka att det var kul att fortsätta med den samtidigt som jag inte har kommit på något konkret att skriva om istället. Men nu i veckan fick jag en ide tack vare att barnkonventionen och de mänskliga rättigheterna togs upp i klassrummet för ett tag sedan. Jag började googla runt lite och hamnade på UNICEFs hemsida där man kunde anmäla sig till att blogga för varenda unge. Jag skickade ett mail och fick alldeles nyss svar med klartecken att börja blogga för detta projektet. Bara för att upplysa dig som läsare nu så läser DU mitt första blogginlägg för världens alla barn. Detta tycker jag är en fin sak att göra och samtidigt något som får mig att också hålla igång bloggen för dig som läsare. Bra va!?

Med detta sagt hoppas jag att du är nyfiken på vad som kommer hända på bloggen framöver och du gillar min blogg för varenda unge.

Kraam Elin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s